THE MIDDLEBLOG - want new middle-info?
THE MIDDLEBLOG - want new middle-info? [entries|archive|friends|userinfo]
themiddleblog

[ website | The Middleman Homepage! ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

want new middle-info? [Jul. 20th, 2009|04:39 pm]
Previous Entry Share Next Entry
like the complete schedule of middle activities for comic con?

like a new interview with yours truly?

like what the dvd critics are saying about our forthcoming "the complete series" set?

go to http://www.themiddleblog.com
LinkReply

Comments:
[User Picture]From: reudaly
2009-07-20 11:47 pm (UTC)

(Link)

My husband is working Comic Con this week. On his list of things to get is the DVD and graphic novel -- mostly to bring home to me, who wasn't able to go.
[User Picture]From: taraljc
2009-07-20 11:52 pm (UTC)

(Link)

I'll never be able to take you seriously as an artist ever again, now that I know you had such a completely and total lapse re: the Guardian of Forever. My dreams, how they have been crushed.
From: kithrup
2009-07-21 03:31 am (UTC)

(Link)

The RSS feed over there still doesn't work.
From: themiddleblog
2009-07-21 03:58 am (UTC)

dude...

(Link)

...i have absolutely no idea how to fix it - any help you can provide would be much welcome, because i just know how to use iweb!
From: kithrup
2009-07-21 04:05 am (UTC)

Re: dude...

(Link)

I am asking around. I sent you email. Hopefully you, anyway ;).
[User Picture]From: allenw01234
2009-07-22 08:09 pm (UTC)

Linky no worky :(

(Link)

To be specific, while I can get to www.themiddleblog.com okay (though it claims to be http://web.me.com/chaodai/O2STK/Home.html), clicking on the "Click here for the latest news" link (http://web.me.com/chaodai/O2STK/Return_to_The_Middleblog/Return_to_The_Middleblog.html) just gives me an error page ("Looking for something on MobileMe? We can't find the page you requested. Please make sure the URL is spelled and capitalized correctly, and try again."
The same thing happens when I click on any of the "middleblog" links in other posts below.
I'm using IE 7 on Windows XP.
It's like a 404-nado.